0 Wrong Answer
# | Status Score | Time Cost | Memory Cost |
---|
#1 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 63ms | 10.2 MiB |
#2 | Wrong Answer 0 Standard answer longer than user output. | 65ms | 10.2 MiB |
#3 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 60ms | 10.3 MiB |
#4 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 55ms | 10.4 MiB |
#5 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 48ms | 10.4 MiB |
#6 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 49ms | 10.2 MiB |
#7 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 58ms | 10.4 MiB |
#8 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 61ms | 10.4 MiB |
#9 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 56ms | 10.4 MiB |
#10 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 59ms | 10.3 MiB |
#11 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 57ms | 10.2 MiB |
#12 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 64ms | 10.2 MiB |
#13 | Wrong Answer 0 User output longer than standard answer. | 59ms | 10.2 MiB |
#14 | Wrong Answer 0 Standard answer longer than user output. | 49ms | 10.3 MiB |
#15 | Wrong Answer 0 Standard answer longer than user output. | 43ms | 10.2 MiB |
Information
- Submit By
- Problem
- P1567 2023.05.10-暑期实习-第一题-塔子哥的茶杯
- Language
- Python 3
- Submit At
- 1 year ago
- Judged At
- 1 year ago
- Score
- 0
- Total Time
- 846ms
- Peak Time
- 65ms
- Peak Memory
- 10.4 MiB